Möte med SDR

I fredags var jag på SDR:s kontor för ett möte med Ragnar Veer och Britt Karmgård från styrelsen.
Mötet var givande och konstruktivt, jag fick ge min version och säga mitt, och de fick säga sitt. Vi var inte överens om allt men jag kände att jag blev lyssnad på, och tror att jag också kunde förstå deras perspektiv. Vi samtalade också om demokrati, representation, och jämställdhetsarbete. Om hur en organisation fungerar och hur och vad man kan göra. Det är ett recept på ett bra möte; att båda parter är villiga att lyssna och förstå. Vi delar inte tolkning av kuppen men kom fram till att vi skulle fortsätta ha en dialog om genusperspektivet och jämställdhetsarbete. Det här kommer att leda till något gott, det är jag övertygad om.
 
Jag måste säga att jag blev mycket imponerad och glad av det här bemötandet, och av vetskapen om att vi har sådana personer i förbundsstyrelsen. Jag ser mycket fram emot att få fortsätta samtalet!
 
På återseende!
/jenny
 

Det blev också ett kort möte med tjänstemän och Dövas Tidning-representant, vilket egentligen inte var planerat men som jag accepterade. På det inte direkt konstruktiva mötet sades egentligen inget nytt förutom möjligen att avtalet kanske inte borde ha rivits på det viset och jag har inget mer att tillägga än vad jag redan skrivit tidigare.
Min åsikt kvarstår, och min respekt för dem är  nu obefintlig.
 
Det enda vi kom överens om var att vi inte är överens.
Mer har jag inte att säga om den saken.
 
Allmänt | | 4 kommentarer |
Upp